PublicLease

Transparante en flexibele ICT-lease en lifecycle management oplossingen voor (semi-)overheid

Financiering met wisseloptie

Gebruik > bezit

De publieke sector wordt steeds dynamischer, met grotere maatschappelijke uitdagingen en een krimpend budget. PublicLease is onderdeel van Mastercom en biedt efficiënte, kostenbesparende oplossingen voor een functionele digitale leef- en werkomgeving, tegen een vast bedrag per maand. Innovatie staat centraal, zonder de noodzaak tot grote investeringen. Gebruik prevaleert boven bezit. Hieronder drie belangrijke voordelen.

Transparante en voorspelbare kosten

In geval van koop is het erg lastig om IT uitgaven te budgetteren. Door te betalen voor gebruik zijn pieken in investeringen verleden tijd.

Vernieuwing altijd mogelijk (flexibiliteit)

In tegenstelling tot koop heeft u met de Govlease oplossingen van Mastercom altijd de optie om apparatuur te vernieuwen, ook gedurende de looptijd.

Bespaar geld én het milieu

Mastercom schat op voorhand de restwaarde in van de apparatuur en verdisconteerd dit in de maandtermijn. Na gebruik wordt alles op een duurzame wijze afgevoerd.

Een greep uit onze oplossingen voor overheden

IT-lifecycle management nieuw

Device as a Service (DaaS IT Now)

Bij DaaS IT Now (Device as a Service) nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Groeifinanciering

Digtal Change Option

Met de Digital Change Option van Mastercom beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

Telecom leasen

Facility Lease

Heeft u een groot investeringsproject welke in fases uitgerold gaat worden? Met een Facility Lease stellen wij u voor een bepaalde periode een budget ter beschikking waaruit alle aankopen gedaan kunnen worden.

Digital Change Option

Lease met wisseloptie

Weet u op voorhand wat de hoogte van de investering zal zijn? Dan is onze lease met wisseloptie de meest geijkte oplossing. Daarnaast heeft u tijdens de overeenkomst altijd de mogelijkheid om apparatuur te vernieuwen.

EnquireNow Client Portal

EnquireNow Client Portal (Asset Management)

Bij iedere leaseovereenkomst krijgt u standaard toegang tot onze EnquireNow Client Portal. Zowel financiële als technische informatie over de apparatuur, alles overzichtelijk in één dashboard.

Download whitepapers voor meer informatie

Wij zijn Mastercom,
onderdeel van de ProfLease Group

Onze visie

Wij zijn geen standaard leasefabriek, maar een gespecialiseerde IT-leaseboutique.

De kracht van focus komt tot uiting in onze aanpak bij Mastercom. Door onze expertise en focus op IT lifecycle management en financieringen kunnen we sterke, langdurige relaties opbouwen en hoogwaardige maatwerkoplossingen leveren. In tegenstelling tot standaard leaseoplossingen, leggen wij de focus op de specifieke uitdagingen en behoeften van onze klanten. In Mastercom vindt u dan ook geen doorsnee lease fabriek, maar een hoog gespecialiseeerde IT-leaseboutique.

Fabrikant onafhankelijk

Mastercom is uit principe fabrikant onafhankelijk. Wij vinden dat zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Ook is het mogelijk om binnen de overeenkomst bij meerdere leveranciers te bestellen.

Specialisme

Met meer dan 35 jaar ervaring in IT lease en lifecycle management begrijpt Mastercom als geen ander uw uitdagingen. Door onze onafhankelijkheid zijn wij eveneens in staat om interessante restwaardes in te nemen wat resulteert in een aantrekkelijke maandprijs.

Transparantie en duidelijkheid

Bij Mastercom weet u vooraf precies waar u aan toe bent. We bieden duidelijke financierings-oplossingen met een begin- en einddatum. Goede afspraken vooraf, geen verrassingen achteraf.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Fonky Sales
Stichting Entrea Lindenhout logo
Gemeente Amsterdam
Eurofins agro
Stichting Zaan Primair logo
GVT logo
Maas International logo

Hoe kunnen we u verder helpen?

Laat u adviseren door onze expert

Meer weten over de mogelijkheden van PublicLease? Neem dan gerust contact op met onze expert.

Plan een adviesgesprek

Investeert uw organisatie continu in nieuwe IT-apparatuur maar is er niet altijd (voldoende) budget om het vernieuwingsbeleid uit te voeren? Plan dan een gratis adviesgesprek met onze expert.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.