Digital Change Option in de praktijk

Download de informatiesheet van Digital Change Option, achterhaal hoe DCO in de praktijk werkt en wat het verschil is met operational lease en sale & leaseback.
DCO informatiesheet - whitepaper
Na het lezen van de informatiesheet weet u:
Hoe een mogelijke start van een Digital Change Option eruit kan zien;
Wat het verschil is tussen Digital Change Option en Operational Lease;
Wat het verschil is tussen Digital Change Option en Sale & Leaseback;
Een visualisatie van de eerste 2 jaren van Digital Change Option;

Waarom Digital Change Option?

Indien u het gevoel heeft dat het uitvoeren van de gewenste IT-vernieuwingsstrategie voor uw organisatie onmogelijk lijkt, dan kan ProfLease u met haar optimale IT-lifecycle management oplossing op weg helpen. Voor dit doel heeft ProfLease een aantal van haar diensten tot een totaaloplossing voor uw organisatie gebundeld: Digital Change Option. Met DCO wordt uw organisatie ondersteund met het financieel, operationeel en administratief managen van het IT-portfolio.

Starten met device lifecycle management met behulp van DCO

DCO stelt uw organisatie in staat om tegen een vast bedrag per maand het IT-park daar waar nodig proactief te vernieuwen en vervolgens permanent up-to-date te houden. Zo worden uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging, productiviteit, motivatie, minimalisatie van de Total Cost of Ownership en het beheersbaar houden van het IT-park gewaarborgd.

Wanneer maakt uw organisatie de switch van het betalen voor bezit naar het betalen voor gebruik?
DCO informatiesheet - whitepaper
IT-equipment

Meer van dit soort artikelen ontvangen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en krijg van Bram de laatste kennisartikelen, klantverhalen en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.