Ma – vrij 08:30 – 17:30

Overheid

Gaat u investeren in nieuwe digitale apparatuur? Met een flexibele en maatwerk financieringsoplossing van Mastercom, realiseert u lagere IT-kosten, een betere informatiebeveiliging en draagt u bij aan de circulaire economie.

Realiseer uw digitale transformatie, terwijl tegelijkertijd de Total Cost of Ownership maximaal wordt gereduceerd.

Van ministeries tot provincies, van gemeenten tot waterschappen: de digitale transformatie van de overheid neemt zijn toevlucht. In deze tijden waar enerzijds burgers en bedrijven steeds meer van u verwachten, wordt er anderzijds gevraagd om de nodige bezuinigingen te treffen. Men is het er over eens dat met behulp van de inzet van IT deze besparingen gerealiseerd kunnen worden. De flexibiliteit die van belang is om snel in te kunnen spelen op de snel veranderende omgeving vraagt continue om kostbare investeringen in nieuwe ICT-apparatuur, terwijl daar niet altijd beschikbaar budget voor is.

Zo zou het niet moeten zijn en zo hoeft het ook niet te zijn. Altijd en overal kunnen werken op moderne en gestandaardiseerde devices wat een betere en eenvoudigere beveiliging van data impliceert, tegen maximaal gereduceerde IT-kosten; dat is wat wij uw overheidsinstelling kunnen bieden. Blijf investeren zonder budgetbeperkingen en realiseer de beoogde digitale transformatie. Lees verder over onze device lifecycle management oplossingen.

Onze oplossingen voor overheidsinstellingen

Charles Karsters
Charles is gespecialiseerd in financieringen voor de overheid. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Welke businessdoelstellingen we samen kunnen bereiken

We horen graag wat uw uitdagingen, wensen en behoeften zijn zodat onze oplossingen naadloos aansluiten bij uw situatie.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Gemeente Amsterdam
Fonky Sales
Stichting Zaan Primair logo
Provalliance nederland
Maas International logo
Stichting Jeugdbescherming Noord

Waarom Mastercom?

Fabrikant onafhankelijk

Mastercom is uit principe fabrikant onafhankelijk. Wij vinden dat zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Ook is het mogelijk om binnen de overeenkomst bij meerdere leveranciers te bestellen.

Kennis en expertise in IT

Met meer dan 35 jaar ervaring in IT lease en lifecycle management begrijpt Mastercom als geen ander uw uitdagingen. Door onze onafhankelijkheid zijn wij eveneens in staat om interessante restwaardes in te nemen wat resulteert in een aantrekkelijke maandprijs.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij Mastercom de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij. Wij komen dan ook graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk oplossing.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.