Ma – vrij 08:30 – 17:30

Apple lease

Apparatuur van Apple leasen zonder zorgen

Apple producten leasen? Met onze jarenlange ervaring en expertise in IT Lifecycle Management en financieringen, vertalen wij uw specifieke wensen in een maatwerk oplossing. Van een financiering met wisseloptie tot een geïntegreerde oplossing met apparatuur, financiering en diensten in één (Device as a Service).

Hardware van Apple leasen? Wij kunnen je helpen

Bij ProfLease kunt u alle typen Apple hardware leasen. Hieronder vindt u een overzicht van de meeste geleasede Apple producten. Dit overzicht is niet limitatief. Dus ook als het type van uw keuze er niet tussen staat kunnen wij u toch van dienst zijn.

Apple iPhone leasen

iPhone leasen

Altijd bereikbaar met behulp van hoge kwaliteit Apple lease producten.

Apple iPad leasen

iPad leasen

Presenteren in een handomdraai. Handig voor op het werk en onderweg.

Apple Macbook leasen

MacBook leasen

Nooit vervelende updates onder werktijd en prestaties van de hoogste orde.

Apple iMac leasen

iMac leasen

Perfect voor grafische vormgeving, videobewerking en 3D rendering.

Waarom Mastercom?

Fabrikant onafhankelijk

Mastercom is uit principe fabrikant onafhankelijk. Wij vinden dat zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Ook is het mogelijk om binnen de overeenkomst bij meerdere leveranciers te bestellen.

Kennis en expertise in IT

Met meer dan 35 jaar ervaring in IT lease en lifecycle management begrijpt Mastercom als geen ander uw uitdagingen. Door onze onafhankelijkheid zijn wij eveneens in staat om interessante restwaardes in te nemen wat resulteert in een aantrekkelijke maandprijs.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij Mastercom de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij. Wij komen dan ook graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk oplossing.

Wat zijn de grootste voordelen van Apple lease zakelijk?

Wilt u ook gebruik maken van nieuwe Apple lease producten? Door Apple hardware te leasen wordt deze voor iedereen in uw organisatie bereikbaar. Het zorgt voor voorspelbare en transparante kosten. Een Macbook leasen brengt vele voordelen met zich mee, deze hebben we voor u uiteengezet:

Laag maandbedrag

Apple apparatuur heeft een hoge remarketingwaarde. Juist door Apple apparatuur te leasen kunt hier direct van profiteren, omdat deze in het maandbedrag is verdisconteerd.

Productieve en gemotiveerde collega's

Voorkom frustratie, stress en productiviteitsverlies door ervoor te zorgen dat uw collega's met moderne en goed functionerende Apple devices kunnen werken.

Goed (werkgevers) imago

Het beschikken over de Apple producten waarbij tevens wordt bijgedragen aan een circulaire economie straat niet positief af naar (potentiële) klanten, maar komt ook het werkgeversimago ten goede. Zeker jong talent vindt het belangrijk om over mooie technologie te beschikken.

Voorspelbare en transparante kosten

Normaalgesproken is het erg lastig om IT uitgaven te budgetteren. Met Apple lease is dit verleden tijd. U kunt investeren in nieuwe technologie wanneer dat nodig is, en niet wanneer het budget dat toelaat.

Apple leasen biedt nog meer voordelen

Charles Karsters
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Apple leasen? Neem dan gerust contact op.
Charles Karsters
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Apple leasen? Neem dan gerust contact op.
Macbook leasen

Andere apparatuur dan Apple lease zakelijk? Geen probleem

In tegenstelling tot het leasen bij de fabrikant werkt Mastercom merkonafhankelijk. Dit heeft als belangrijk voordeel dat u bij Mastercom niet wordt beperkt tot het leasen van Apple hardware. Zo heeft u ook de mogelijkheid om apparatuur van andere merken en/of leveranciers te bundelen in dezelfde overeenkomst. Ook wanneer u tussentijds of aan het einde van uw looptijd wilt switchen van merk, dan kan dat bij Mastercom. Hier wordt dan ook geen meerprijs voor gerekend.

Hoe werkt Apple Leasen bij Mastercom

Apple leasen betreft maatwerk. Afhankelijk van uw organisatie, de aard en omgeving van de investering werken wij voor u een passend voorstel uit. Bij grote investering komen wij graag bij u op locatie langs voor een inventarisatie gesprek. Neem gerust contact met ons op of vraag direct uw financiering aan.

1
2
3
4
5

Financiering aanvragen

Heeft u nieuwe equipment op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €20.000 (exclusief btw) een financiering aan, dan zorgen wij voor een maatwerk huuroplossing die als gegoten past bij uw organisatie.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een financiering aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen en zullen u hierover informeren. Voor investeringsbedragen tot €250.000 voeren wij direct een financiële toetsing uit op het doorgegeven KvK-nummer.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de financiering? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor het opstellen van de huur overeenkomst. Denk aan een geldig ID-bewijs, de UBO's en ondertekenaars binnen uw organisatie.

Bestel de apparatuur

Zoals u gewend bent bestelt u de apparatuur zelf bij de leverancier(s) van uw keuze. Standaard kan tot 20% van het investeringsbedrag aan installatiekosten worden meegefinancierd maar onder zekere voorwaarden kan hier ook van worden afgeweken. Zorg dat de factuur op naam komt te staan van ProfLease.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur.

Welke oplossingen wij aanbieden voor zakelijk Apple leasen

IT-lifecycle management nieuw

Device as a Service (DaaS IT Now)

Bij DaaS IT Now (Device as a Service) nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Groeifinanciering

Groeifinanciering

Met de groeifinanciering van Mastercom beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

Telecom leasen

Projectfinanciering

Heeft u een groot investeringsproject welke in fases uitgerold gaat worden? Met een projectfinanciering stellen wij u voor een bepaalde periode een budget ter beschikking waaruit alle aankopen gedaan kunnen worden.

Digital Change Option

Financiering met wisseloptie

Weet u op voorhand wat de hoogte van de investering zal zijn? Dan is onze financiering met wisseloptie de meest geijkte oplossing. Daarnaast heeft u tijdens de overeenkomst altijd de mogelijkheid om apparatuur te vernieuwen.

EnquireNow Client Portal

EnquireNow Client Portal (Asset Management)

Bij iedere financieringsovereenkomst krijgt u standaard toegang tot onze EnquireNow Client Portal. Zowel financiële als technische informatie over de apparatuur, alles overzichtelijk in één dashboard.

icons8-accountant-100.png

Vendor Lease

Als fabrikant, distributeur of reseller van digitale apparatuur, zet u altijd een extra stap voor uw klanten. Met de Vendor Lease oplossing van Mastercom biedt u hen op maat gemaakte leaseoplossingen. Laat alle leasezaken gerust aan ons over; wij zorgen voor een zorgeloze ervaring.

Waarom uw hardware van Apple leasen bij ProfLease?

Het grote voordeel is dat wij merk- en leveranciersonafhankelijk werken. U bepaalt zelf welke apparatuur u bestelt, welk merk en waar u dat doet. Dat betekent dat u ook gewoon bij u huidige partner(s) kunt bestellen. Mastercom heeft verder geen belang bij de verkoop van IT-apparatuur. Dus onderhandelingen over prijzen, leveringen en andere condities kunt u zelf met de leverancier afstemmen. Daarnaast heeft ProfLease jarenlange ervaring in IT lifecycle mangement en flexibele financieringsoplossingen. Wij zorgen ervoor dat de financieringsoplossing naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Apple leasen

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Fonky Sales
Stichting Entrea Lindenhout logo
Provalliance nederland
Stichting Zaan Primair logo

Veelgestelde vragen over Apple leasen

Het aanvragen van een lease is mogelijk met een minimum investeringsbedrag van € 20.000 exclusief btw.

Nee, dat is niet nodig. Mastercom ondersteunt een aantal facetten van de IT-lifecycle, te beginnen met het ondersteunen van de aankoop. Met onze projectfinanciering stellen wij u voor een bepaalde periode een budget ter beschikking waaruit alle aankopen gedaan kunnen worden. Vervolgens bundelen wij deze aankopen in één overeenkomst. Met als voordeel dat u niet voor iedere deellevering een separate overeenkomst hoeft af te sluiten en daardoor uw administratie wordt ontlast.

Omdat u betaalt voor het gebruik van de apparatuur wordt u geen eigenaar. Aan het einde van de leaseperiode bieden wij u verschillende opties: u heeft de mogelijkheid om de Apple apparatuur te vernieuwen, door te huren of te retourneren.

Afspraken over prijzen, garantie, en levering kunt u zelf met de leverancier afstemmen.

Dat hangt af van het type en de economische levensduur van de apparatuur. Gebruikelijke looptijden voor Apple leasen zijn 24 maanden, 30 maanden, 36 maanden en 48 maanden. Als u advies wilt over de beste looptijd voor uw Apple hardware neem dan gerust contact op.

Om aanspraak te maken op de lease zijn er aan aantal vereisten waar uw organisatie aan moet voldoen:

  • Uw organisatie staat ingeschreven bij de KVK;
  • U heeft minimaal één heel boekjaar gedraaid;
  • De minimale investeringswaarde bedraagt €20.000 exclusief btw;
  • U heeft een eigen professionele website én een zakelijk e-mailadres. Dus geen Hotmail, Gmail of iets wat daar op lijkt.

Ja, dat is mogelijk. We verwijzen u dan ook graag naar onze Device as a Service (DaaS IT Now) oplossing. Onder andere diensten als preparatie, installatie, logistiek en uitgifte, garantie, dataverwijdering en duurzame herinzet kunnen worden meegenomen in de lease. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.