Ma – vrij 08:30 – 17:30

Zorg

Gaat u investeren in nieuwe digitale apparatuur? Met een flexibele en maatwerk financieringsoplossing van Mastercom, realiseert u lagere IT-kosten, een betere informatiebeveiliging en draagt u bij aan de circulaire economie.

Samen zorgen we voor een efficiënter werkproces, door werknemers te laten werken op de nieuwste devices tegen een vast bedrag per maand.

De zorgdruk neemt toe bij ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties. Uiteraard wilt u niet inleveren op de zorgkwaliteit. Meer doen met minder, is wat vaak wordt gezegd. Een efficiënter werkproces dat wordt ondersteund met moderne devices kan uw organisatie hierbij helpen. Toch is continu blijven investeren in nieuwe devices een kostbare investering. Omdat budgetten vaak niet toereikend zijn, worden investeringen onverhoopt uitgesteld.

Zo zou het niet moeten zijn en zo hoeft het ook niet te zijn. Altijd en overal kunnen werken op de nieuwste devices, wat een betere en eenvoudigere beveiliging van data impliceert, tegen maximaal gereduceerde IT-kosten; dat is wat wij uw zorginstelling kunnen bieden. Blijf investeren zonder dat budgetten een rol spelen, zodat uw medewerkers dag in dag uit de allerbeste zorg kunnen leveren. Lees hieronder meer over onze IT lifecycle management en financieringsoplossingen.

Onze oplossingen voor zorginstellingen

Charles Karsters
Charles is gespecialiseerd in financieringen voor de zorg. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Welke businessdoelstellingen we samen kunnen bereiken

We horen graag wat uw uitdagingen, wensen en behoeften zijn zodat onze oplossingen naadloos aansluiten bij uw situatie.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Belvilla logo
Eurofins agro
Planon software logo
GVT logo
Stichting Zaan Primair logo
Stichting Jeugdbescherming Noord

Waarom Mastercom?

Fabrikant onafhankelijk

Mastercom is uit principe fabrikant onafhankelijk. Wij vinden dat zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Ook is het mogelijk om binnen de overeenkomst bij meerdere leveranciers te bestellen.

Kennis en expertise in IT

Met meer dan 35 jaar ervaring in IT lease en lifecycle management begrijpt Mastercom als geen ander uw uitdagingen. Door onze onafhankelijkheid zijn wij eveneens in staat om interessante restwaardes in te nemen wat resulteert in een aantrekkelijke maandprijs.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij Mastercom de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij. Wij komen dan ook graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk oplossing.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.