Ma – vrij 08:30 – 17:30

Retail

Gaat u investeren in nieuwe digitale apparatuur? Met een flexibele en maatwerk financieringsoplossing van ProfLease, realiseert u lagere IT-kosten, een betere informatiebeveiliging en draagt u bij aan de circulaire economie.

Creëer een ultieme klantbeleving en optimaliseer uw dienstverlening door de inzet van de laatste technologie.

Organisaties die zich actief toeleggen op het creëren van een goede en onderscheidende  klantbeleving blijken in het algemeen aanzienlijk beter te presteren dan hun concurrenten die Customer Experience als een zichzelf vervullende bijzaak zien. Met name in de Retail, waar de concurrentie moordend kan zijn, is een goed doordachte strategie op dit vlak tegenwoordig geen optie meer maar eerder een noodzaak om op de lange termijn te kunnen overleven. In vele gevallen vormt het inzetten van de nieuwste technologie in winkels – bijvoorbeeld door IoT-oplossingen – hierop het antwoord.

Door gebruik te maken van gegevens die zijn verkregen door een combinatie van camera’s, sociale media en mobile devices onstaat een ultieme klantbeleving , waardoor retailers het gedrag van de consument beter kunnen voorspellen en vervolgens kunnen inspelen op diens wensen. Onderzoek toont aan dat bedrijven die dergelijke tools op een creatieve manier voor het real-time personaliseren van klantervaringen inzetten 50 procent meer kans blijken te hebben om hun bedrijfsdoelstellingen te overtreffen.

Tevreden klanten, tevreden filiaalhouders en tevreden aandeelhouders

Door de marketing ondersteuning voor uw filialen te centraliseren verzekert u zichzelf van een eenduidige uitstraling naar uw doelgroep en komt dit uw klanten, uw filiaalhouders en onderaan de streep uw bedrijfsresultaat ten goede. Ofschoon digitale transformatie een juiste mix van vaardigheden en een werkomgeving voor uw werknemers waarin zij kunnen excelleren vereist, kan deze alleen succesvol worden gerealiseerd indien men van de juiste technologie is voorzien. Voor de Retail betekent dit in de praktijk hoge investeringen in zowel omnichannel, POS- en AV-systemen als in Electronic Shelf Labels. Investeringen die budgetten vergen die vaak niet beschikbaar zijn.

Met de leaseoplossingen van ProfLease kunt u deze technologie eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren tegen een vast bedrag per maand. Samengevat bent u in staat om een goed doordachte en financieel haalbare digitale transformatie door te voeren en daarmee een optimale klantbeleving te realiseren met alle positieve bedrijfseconomische effecten van dien.

Onze oplossingen voor de retail

Charles Karsters
Charles is gespecialiseerd in financieringen voor de retail. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Welke businessdoelstellingen we samen kunnen bereiken

We horen graag wat uw uitdagingen, wensen en behoeften zijn zodat onze oplossingen naadloos aansluiten bij uw situatie.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Stichting Zaan Primair logo
Stichting Entrea Lindenhout logo
GVT logo
Gemeente Amsterdam
Provalliance nederland
Stichting Jeugdbescherming Noord

Waarom Mastercom?

Fabrikant onafhankelijk

Mastercom is uit principe fabrikant onafhankelijk. Wij vinden dat zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Ook is het mogelijk om binnen de overeenkomst bij meerdere leveranciers te bestellen.

Kennis en expertise in IT

Met meer dan 35 jaar ervaring in IT lease en lifecycle management begrijpt Mastercom als geen ander uw uitdagingen. Door onze onafhankelijkheid zijn wij eveneens in staat om interessante restwaardes in te nemen wat resulteert in een aantrekkelijke maandprijs.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij Mastercom de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij. Wij komen dan ook graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk oplossing.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.