Ma – vrij 08:30 – 17:30

Over ons

Onze missie

Het beste voor uw bedrijfsvoering, het beste voor onze planeet.

Wij geloven in een duurzame wereld waarin u toegang heeft tot de nieuwste digitale technologie wanneer dat nodig is, en niet wanneer het budget dat toelaat. Enerzijds om de productiviteit en motivatie van werknemers te waarborgen, anderzijds om beveiligingsricio’s te minimaliseren en de Total Cost of Ownership te verlagen. Dit omvat een optimaal ingericht proces van verkrijgen, gebruiken, afvloeien en beheren van IT-apparatuur. Wij nemen alle zorgen voor u uit handen – geheel in lijn met de circulaire economie – tegen een vast bedrag per maand.

De kracht van focus

Bij Mastercom draait alles om de kracht van focus. We zijn een onafhankelijke leasemaatschappij binnen de ProfLease Group die zich volledig richt op IT lifecycle management en financieringsoplossingen voor digitale technologie. Met meer dan 35 jaar ervaring binnen onze groep kunnen we putten uit een solide basis van kennis en expertise. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze leaseboutique filosofie. In plaats van een algemene aanpak, begrijpen we de unieke uitdagingen en behoeften van elke klant. Bij Mastercom bent u dan ook verzekerd van maatwerkoplossingen en het opbouwen van een langdurige relatie. We zijn niet zomaar een doorsnee leasemaatschappij, maar een echte leaseboutique die zich richt op het leveren van hoogwaardige diensten in onze gespecialiseerde sectoren.

Waarom Mastercom?

Fabrikant onafhankelijk

Mastercom is uit principe fabrikant onafhankelijk. Wij vinden dat zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Ook is het mogelijk om binnen de overeenkomst bij meerdere leveranciers te bestellen.

Kennis en expertise in IT

Met meer dan 35 jaar ervaring in IT lease en lifecycle management begrijpt Mastercom als geen ander uw uitdagingen. Door onze onafhankelijkheid zijn wij eveneens in staat om interessante restwaardes in te nemen wat resulteert in een aantrekkelijke maandprijs.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij Mastercom de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij. Wij komen dan ook graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk oplossing.

Het team van Mastercom

Wilt u direct contact met één van de werknemers binnen Mastercom of bent u benieuwd naar ons team? Lees dan verder.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.