Ma – vrij 08:30 – 17:30

Projectfinanciering (uitrol faciliteit)

Budgetzekerheid en moeiteloos kunnen bestellen bij grotere investeringsprojecten

Projectfinanciering

Waarom een Projectfinanciering?

Meerdere leveranciers? Geen probleem!

Wij bundelen voor u alle facturen, eventueel van meerdere leveranciers, in één overeenkomst.

Vereenvoudigde administratie

U ontvang slechts een factuur voor alle apparatuur die in gebruik is genomen zodat uw administratie wordt ontlast.

Schaalvoordelen

Door alle apparatuur te bundelen in één overeenkomst profiteert u optimaal van schaalvoordelen welke u afzonderlijk niet had bereikt.

Welke businessdoelstellingen we samen kunnen bereiken

We horen graag wat uw uitdagingen, wensen en behoeften zijn zodat onze oplossingen naadloos aansluiten bij uw situatie.

Hoe werkt een Projectfinanciering?

Bij de uitrol van een project zijn vaak vele kleine deelinvesteringen en meerdere leveranciers gemoeid. In deze periode verzamelen alle facturen en betalen deze voor u nadat wij – door middel van een acceptatieverklaring – uw goedkeuring hebben verkregen. Eenmaal per kwartaal of nadat de uitrol van een project is gerealiseerd brengen wij de eerder door u geaccordeerde facturen geconsolideerd vervolgens in één overeenkomst onder. Met als voordeel dat u niet voor iedere deellevering een separate overeenkomst hoeft af te sluiten en daardoor uw administratie wordt ontlast.

De voordelen van een Projectfinanciering

Grip op budgetten & assets in de EnquireNow Client Portal

Bij aanvang van de overeenkomst krijgt u toegang tot de EnquireNow Client Portal. Hierbij ziet u direct hoeveel budget er nog is om te investeren binnen de afgesproken kaders. Naast het investeringsbudget heeft u in de EnquireNow Client Portal eveneens de mogelijkheid om alle assets te beheren. Lees hier meer over de EnquireNow Client Portal.

Vereenvoudiging van de financiële administratie

Per kwartaal of na de voltooiing van een project consolideren wij eerder goedgekeurde facturen tot één overzichtelijke overeenkomst. Dit biedt het voordeel van slechts één maandelijkse factuur voor u, wat uw financiële administratie aanzienlijk vereenvoudigt.

Meerdere leveranciers, geen probleem!

Mastercom opereert volledig onafhankelijk en is niet beperkt tot één specifiek merk of leverancier. Dit maakt onze Projectfinanciering bijzonder geschikt voor het consolideren van apparatuur van meerdere leveranciers in één handige leaseovereenkomst. U hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen aan uw leverancier(s); deze worden professioneel en tijdig afgehandeld.

Budgetzekerheid en moeiteloos bestellen

Wanneer u afzonderlijk voor de iedere bestelling een lease wilt afsluiten wordt bij iedere aanvraag/bestelling een nieuwe financiële check gedaan. Door vooraf een totaal investeringsbudget aan te vragen wordt alleen vooraf een financiële check gedaan en heeft u de zekerheid dat u moeiteloos binnen het afgesproken budget en tijdsperiode bestellingen kunt plaatsen bij uw leverancier(s).

Tussentijds upgraden met onze wisseloptie

Mastercom begrijpt dat investeren in vernieuwing een must is en biedt daarom mogelijkheid om tussentijds apparatuur te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ apparatuur.

Waarom Mastercom?

Fabrikant onafhankelijk

Mastercom is uit principe fabrikant onafhankelijk. Wij vinden dat zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Ook is het mogelijk om binnen de overeenkomst bij meerdere leveranciers te bestellen.

Kennis en expertise in IT

Met meer dan 35 jaar ervaring in IT lease en lifecycle management begrijpt Mastercom als geen ander uw uitdagingen. Door onze onafhankelijkheid zijn wij eveneens in staat om interessante restwaardes in te nemen wat resulteert in een aantrekkelijke maandprijs.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij Mastercom de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij. Wij komen dan ook graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk oplossing.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Provalliance nederland
Maas International logo
Gemeente Amsterdam
Leeuwendaal
Fonky Sales

Projectfinanciering komt onder andere veel voor bij de volgende apparatuur

Hoe kunnen we u verder helpen?

Laat u adviseren door onze expert

Meer weten over de mogelijkheden van Projectfinanciering? Neem dan gerust contact op met onze expert.

Plan een adviesgesprek

Heeft u binnenkort een groot investeringsproject en wordt deze in fases uitgerold? Plan dan een gratis adviesgesprek. 

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.