Ma – vrij 08:30 – 17:30

Brancheverenigingen

Versterk uw leden met innovatieve leaseoplossingen. Biedt toegang tot flexibele financiering en IT-beheer, essentieel voor het navigeren in de technologische landschappen van vandaag.

Wilt u als branchevereniging uw toegevoegde waarde voor uw leden vergroten?

Bent u als branchevereniging actief in een van onze sectoren zoals overheid, onderwijs, zorg, retail, transport & logistiek, en zakelijke dienstverlening? Dan speelt u vast en zeker een cruciale rol in het ondersteunen van uw leden met oplossingen die hen helpen te floreren in een snel veranderende wereld. Door een samenwerking met ons aan te gaan, biedt u uw leden, waaronder CFO’s en ICT managers, toegang tot onze gespecialiseerde leaseoplossingen. Deze samenwerking stelt uw leden in staat om op het juiste moment te investeren in de nieuwste technologieën en apparatuur, onafhankelijk van hun huidige budgettaire beperkingen. Dit is essentieel voor organisaties die snel moeten kunnen inspelen op technologische vooruitgang en de vereisten van flexibele werkpatronen.

Duurzaamheid en efficiëntie door leasing: een nieuwe dimensie van lidmaatschapswaarde

Wij moedigen u aan om deze unieke kans te grijpen en uw leden te voorzien van de financiële flexibiliteit en operationele efficiëntie die onze oplossingen bieden. Onze diensten helpen niet alleen bij het verlichten van de werklast voor IT-teams en het verhogen van werknemerstevredenheid door betrouwbare, up-to-date apparatuur, maar dragen ook bij aan het realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen binnen organisaties. Door onze leaseoplossingen aan te bieden, versterkt u de waarde die u biedt aan uw leden, door hen essentiële tools en diensten te geven die cruciaal zijn voor het navigeren door de technologische uitdagingen van vandaag. Zo positioneert u zich als een branchevereniging die actief bijdraagt aan de operationele efficiëntie, IT-beveiliging, en duurzaamheidsinitiatieven van haar leden.

Charles Karsters

Wilt u graag weten wat we voor u en uw leden kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.