Ma – vrij 08:30 – 17:30

Groeifinanciering (Digital Change Option)

Permanent vernieuwingsbudget voor een vast bedrag per maand

Groeifinanciering

Waarom een Groeifinanciering (Digital Change Option)?

Vernieuwing altijd mogelijk

Met Digital Change Option kunt u investeren in nieuwe technologie wanneer dat nodig is en niet wanneer het budget dat toelaat.

Asset management en support

Krijg toegang tot onze EnquireNow Client Portal voor het efficiënt beheren van assets, budgetten, voorraden en contracten.

Een totaaloplossing voor al uw IT investeringen

Een totaaloplossing voor al uw IT investeringen. Wij bundelen voor u alle assets, van meerdere resellers, in een aanpasbare overeenkomst.

Download het gratis e-book over onze Digital Change Option.

Onze Digital Change Option is met name geschikt voor organisaties die over een divers IT-park beschikken welke uit apparatuur van uiteenlopende leeftijd is opgebouwd en die hun apparatuur om die reden gefaseerd wensen te vernieuwen. Als u wilt weten hoe Digital Change Option de praktijk werkt en wat het verschil is tussen een flexibele financiering en een sale & leaseback kunt u het e-book downloaden.

DCO informatiesheet - whitepaper

Hoe werkt Groeifinanciering (Digital Change Option) in de praktijk?

Een groeifinanciering betreft maatwerk. Afhankelijk van uw organisatie, de aard en omvang van de investering werken wij voor u een passend voorstel voor u uit. Bekijk de video voor een korte impressie.

De voordelen van een Groeifinanciering

Budgetzekerheid en moeiteloos bestellen

Wanneer u afzonderlijk voor de iedere bestelling een lease wilt afsluiten wordt bij iedere aanvraag/bestelling een nieuwe financiële check gedaan. Door vooraf een totaal investeringsbudget aan te vragen wordt alleen vooraf een financiële check gedaan en heeft u de zekerheid dat u moeiteloos binnen het afgesproken budget en tijdsperiode bestellingen kunt plaatsen bij uw leverancier(s).

Grip op budgetten & assets in de EnquireNow Client Portal

Bij aanvang van de overeenkomst krijgt u toegang tot de EnquireNow Client Portal. Hierbij ziet u direct hoeveel budget er nog is om te investeren binnen de afgesproken kaders. Naast het investeringsbudget heeft u in de EnquireNow Client Portal eveneens de mogelijkheid om alle assets te beheren. Lees hier meer over de EnquireNow Client Portal.

Vereenvoudiging van de financiële administratie

Voor al uw IT-investeringen slechts één overeenkomst. Dit biedt het voordeel van slechts één maandelijkse factuur voor u, wat uw financiële administratie aanzienlijk vereenvoudigt.

Meerdere leveranciers, geen probleem!

Mastercom opereert volledig onafhankelijk en is niet beperkt tot één specifiek merk of leverancier. Dit maakt onze Groeifinanciering bijzonder geschikt voor het consolideren van apparatuur van meerdere leveranciers in één handige overeenkomst. U hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen aan uw leverancier(s); deze worden professioneel en tijdig afgehandeld.

Optimaal regie voeren over het IT-vernieuwingsbeleid

In tegenstelling tot traditionele financieringsmodellen voert u bij onze Digital Change Option zelf de regie over het vernieuwingsmoment van apparatuur. Het korter of langer gebruiken van apparatuur heeft dan ook geen financiële consequenties. Ieder half jaar komt er weer vernieuwingsbudget beschikbaar zonder dat de maandtermijn wijzigt.

Welke businessdoelstellingen we samen kunnen bereiken met een Groeifinanciering

We horen graag wat uw uitdagingen, wensen en behoeften zijn zodat onze oplossingen naadloos aansluiten bij uw situatie.

Waarom Mastercom?

Fabrikant onafhankelijk

Mastercom is uit principe fabrikant onafhankelijk. Wij vinden dat zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Ook is het mogelijk om binnen de overeenkomst bij meerdere leveranciers te bestellen.

Kennis en expertise in IT

Met meer dan 35 jaar ervaring in IT lease en lifecycle management begrijpt Mastercom als geen ander uw uitdagingen. Door onze onafhankelijkheid zijn wij eveneens in staat om interessante restwaardes in te nemen wat resulteert in een aantrekkelijke maandprijs.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij Mastercom de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij. Wij komen dan ook graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk oplossing.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Gemeente Amsterdam
Provalliance nederland
Fonky Sales
Stichting Jeugdbescherming Noord

Hoe kunnen we u verder helpen?

Laat u adviseren door onze expert

Meer weten over de mogelijkheden van Groeifinanciering? Neem dan gerust contact op met onze expert.

Plan een adviesgesprek

Investeert uw organisatie continu in nieuwe IT-apparatuur maar is er niet altijd (voldoende) budget om het vernieuwingsbeleid uit te voeren? Plan dan een gratis adviesgesprek met onze expert.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.