Ma – vrij 08:30 – 17:30

ICT adviseurs

Bent u ICT adviseur en helpt u uw klanten bij het oplossen van hun vraagstukken? Ontdek dan de mogelijkheden van onze IT lifecycle management en financieringsoplossingen. 

Onze toegevoegde waarde voor uw klanten: ICT- en Facility Managers

Als ICT adviseur kunt u uw klanten essentiële ondersteuning bieden met onze IT lifecycle management en financieringsoplossingen. U helpt ICT managers en Facility Managers grip te krijgen op IT-assets en de uitdagingen van hybride werken effectief aan te gaan. Onze diensten stellen uw klanten in staat om dynamisch in te spelen op veranderende IT-behoeften, apparatuur tijdig te vervangen, en te voldoen aan informatiebeveiligingsnormen.

U biedt hen een compleet ontzorgde oplossing, van financiering tot Device as a Service (DaaS), die stress vermindert, de werkdruk verlaagt, en werknemerstevredenheid verbetert. Daarnaast ondersteunen onze oplossingen duurzaamheidsinitiatieven en minimaliseren ze het risico op datalekken. Door met ons samen te werken, verhoogt u de operationele efficiëntie van uw klanten en verbetert u hun IT-beveiliging en -duurzaamheid, terwijl u hen helpt focussen op hun kernstrategieën.

Mastercom als IT-lease partner voor ICT adviseurs

Mastercom heeft in de loop der jaren veel knowhow en kennis ontwikkeld in de verschillende sectoren waarin wij actief zijn. We onderscheiden verschillende soorten IT equipment. Of het nu gaat om werkplekken, mobiele telefonie, audiovisuele apparatuur, printers, scanners of POS-systemen: bij ieder type equipment en sector past weer een andere oplossing. Van een financiering met wisseloptie tot een volwaardige Device as a Service. Mastercom is een gedegen financiële partner voor ICT adviseurs die belangen behartigen voor organisaties in één of meerdere van de volgende sectoren: overheid, onderwijs, zorg, retail, transport & logistiek en zakelijke dienstverlening.

Charles Karsters

Wilt u graag weten wat we voor u en uw cliënten kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.