Ma – vrij 08:30 – 17:30

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Leasen is mogelijk vanaf een totaal investeringsbedrag van € 20.000 exclusief btw.

Tussentijds aflossen is niet mogelijk. U kunt wel tussentijds afkopen. Mastercom maakt voor u dan een afkoopvoorstel waarbij u de resterende termijnen in één keer afkoopt.

Bij onze leaseoplossing is Mastercom zowel juridisch als economisch eigenaar van de apparatuur. Mastercom koopt de apparatuur van de leverancier en in feite huurt u deze apparatuur van Mastercom. Aan het einde van de looptijd heeft u de mogelijkheid om de apparatuur te retourneren, door te huren, te vervangen of over te nemen tegen de dan geldende marktwaarde.

Mastercom is een zelfstandig bedrijf en onafhankelijk van banken en leveranciers en fabrikanten. U, de klant, beslist wat er gekocht wordt en bij wie. U maakt zelf alle afspraken met uw leverancier over installatie, opleiding, onderhoud e.d. Nadat u het leasecontract heeft getekend sturen wij een leveringsopdracht aan uw leverancier en vragen daarbij de rekening naar Mastercom te sturen. Nadat u aan Mastercom de heeft laten weten dat alles naar tevredenheid is afgeleverd en alles functioneert dan pas betaalt Mastercom uw leverancier.

Ja, bij het afsluiten van een lease bent u verplicht om de apparatuur te verzekeren. Daarnaast kunnen wij voor u een aanvullende verzekering regelen tegen schade en diefstal. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om de verzekering zelf te regelen bij uw eigen verzekeringsmaatschappij.

Dat hangt bijvoorbeeld af van het type apparatuur waarin u wilt investeren en uw huidige financiële positie. Gebruikelijke looptijden voor digitale apparatuur zijn 24 maanden, 30 maanden, 36 maanden, 48 maanden en 60 maanden. 

Mastercom is een leverancier- en bank onafhankelijke leasemaatschappij. Dus ja, u kiest zelf de leverancier en apparatuur naar keuze, wij regelen de financiering.

Nee, dat is niet nodig. Mastercom ondersteunt een aantal facetten van de product lifecycle. Te beginnen met het ondersteunen van de aankoop. We stellen samen met u een aankoopbudget op. De leverancier stuurt de rekeningen naar Mastercom nadat zaken goed zijn geïnstalleerd geeft u Mastercom toestemming te betalen. Als het budget is uitgegeven start de leaseovereenkomst. Alles transparant want de condities voor de leaseovereenkomst worden al bij het beschikbaar stellen van het budget met elkaar vastgelegd. Na iedere levering door de leverancier worden de objecten inclusief serienummer geregistreerd in EnquireNow. U kunt zelf gegevens toevoegen zoals wie het apparaat gebruikt, waar het zich bevindt en andere dergelijke zaken. Heeft u een eigen Asset Management Systeem dan kunnen de objecten gedownload worden.

Als het defect is ontstaan door een van buiten komend onheil, transport en eigen gebrek, kunnen deze kosten wellicht vergoed worden. Neem contact met ons op indien dit het geval is.

Onze locatie in Vught

Ons kantoor

Leonardo da Vinciplein 60
5223DR ‘s-Hertogenbosch

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.