Scanner leasen?

Met de maatwerk oplossingen van Mastercom heeft u altijd de nieuwste scanners voor een vast bedrag per maand.

scanner leasen

Waarom scanners leasen bij ProfLease?

Fabrikant onafhankelijk

ProfLease is uit principe fabrikant onafhankelijk. Wij vinden dat zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Ook is het mogelijk om binnen de overeenkomst bij meerdere leverancier te bestellen.

Kennis en expertise in IT

Met meer dan 35 jaar ervaring in IT lease en lifecycle management begrijpt ProfLease als geen ander uw uitdagingen. Door onze onafhankelijkheid zijn wij eveneens in staat om interessante restwaardes in te nemen wat resulteert in een aantrekkelijke maandprijs.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij ProfLease de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij. Wij komen dan ook graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk oplossing.

Welke businessdoelstellingen we samen kunnen bereiken

We horen graag wat uw uitdagingen, wensen en behoeften zijn zodat onze oplossingen naadloos aansluiten bij uw situatie.

Waarom een scanner (leasen)?

Heeft u nog steeds veel papieren documenten die u archiveert? Dan zou u kunnen overwegen om dit te digitaliseren. Hierbij kan een scanner leasen een uitkomst zijn. Hier zijn enkele voordelen van het omzetten van uw papieren documenten in digitale bestanden:

1. Het bespaart tijd. Een digitaal archiefsysteem kan uw organisatie tijd besparen en een productievere werkplek creëren, omdat werknemers vrijwel onmiddellijk toegang hebben tot documenten in plaats van ze in laden of mappen de documenten terug moeten zoeken.

2. Het houdt uw documenten veilig. Door documenten elektronisch op te slaan voorkomt u dat gevoelige informatie in verkeerde handen valt. Papieren documenten kunnen gemakkelijk verdwijnen, terwijl digitale documenten worden ondertekend met een gecodeerde digitale handtekening.

3. Het voorkomt fysieke schade aan documenten. Papieren documenten kunnen gemakkelijk verloren gaan bij brand of een natuurramp. Van digitale documenten kan een back-up worden en ze zijn in geval van nood gemakkelijk toegankelijk.

4. U kunt documenten gemakkelijk delen. Als u regelmatig contracten verstuurt of documenten deelt met andere mensen, vereenvoudigt een scanner dit proces. Met digitale documenten kunt u belangrijk papierwerk verzenden en snel ontvangen.

5. Uw team kan samenwerken aan documenten. Door uw documenten online op te slaan, kunt u gemakkelijker met andere mensen samenwerken. Een heel team kan een document op afstand bewerken, en er is geen noodzaak om e-mails heen en weer te sturen.

Welke soorten scanners kan ik leasen?

Er zijn meerdere scanners op de markt te verkrijgen, met ieder weer zijn eigen functie en specialiteit.

  • Flatbed scanner: deze hebben een plat oppervlak om te screenen met een deksel dat moet worden opgetild om het te scannen materiaal te plaatsen.
  • Documentscanners leasen: worden met name gebruikt voor het inscannen van meerdere documenten of zelfs gehele rapporten.
  • Fotoscanner leasen: bieden een veel betere kwaliteit dan andere printers en zijn dan ook bedoeld om foto’s met een zo hoog mogelijke resolutie te digitaliseren.
  • Multifunctional leasen: heeft zowel een printer als scan functie en wordt door de meeste organisaties gebruikt.
  • Barcode scanners leasen: een ander soort scanner dan eerder genoemde scanners. In plaats van documenten en foto’s kunnen hier barcodes mee gescand worden. Deze worden met name gebruikt in de transport en logistiek, maar ook in andere sectoren zoals de retail.

Hoe kies ik de juiste scanners voor mijn organisatie?

Er zijn verschillende zaken waar u rekening mee kunt houden bij het uitkiezen van de juiste scanners voor uw organisatie. Hieronder staan een aantal zaken waarop u de juiste scanners kunt selecteren:
– Scansnelheid
– Papierinvoer
– Formaat document
– De resolutie
– Scanfrequentie

Enkele voordelen van scanners leasen bij ProfLease

Behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om over werkkapitaal te beschikken. Waarom zou u uw cash vastzetten in scanners die in waarde afnemen, terwijl u dit ook voor zaken als personeel, verduurzaming en digitalisering kunt gebruiken? Door uw scanners te leasen behoudt u uw werkkapitaal voor dit soort zaken.

Profiteer op voorhand van een lagere maandprijs

Na de gebruiksperiode hebben de scanners vaak nog een restwaarde. ProfLease houdt hiermee rekening door deze waarde te verwerken in de maandelijkse huurprijs, wat leidt tot een voordeliger maandelijks tarief. Het risico van de restwaarde ligt volledig bij ProfLease, waardoor u direct geniet van een gunstiger maandtarief.

Off-balance financiering (van CAPEX naar OPEX)

Afhankelijk van de accounting methodiek die u hanteert, kunnen de kosten voor de computers desgewenst als OPEX worden geboekt. Hiermee worden uw financiële ratio's verbeterd.

Tussentijds scanners upgraden met onze wisseloptie

ProfLease begrijpt dat continu investeren in nieuwe scanners een must is en biedt daarom mogelijkheid om tussentijds apparatuur te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ scanners.

Meerdere leveranciers, geen probleem!

ProfLease opereert volledig onafhankelijk en is niet beperkt tot één specifiek merk of leverancier. Dit maakt onze Projectfinanciering bijzonder geschikt voor het consolideren van apparatuur van meerdere leveranciers in één handige leaseovereenkomst. U hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen aan uw leverancier(s); deze worden professioneel en tijdig afgehandeld.

Budgetzekerheid en moeiteloos bestellen

Wanneer u afzonderlijk voor iedere scanner een lease wilt afsluiten wordt bij iedere aanvraag/bestelling een nieuwe financiële check gedaan. Door vooraf een totaal investeringsbudget aan te vragen wordt alleen vooraf een financiële check gedaan en heeft u de zekerheid dat u moeiteloos binnen het afgesproken budget en tijdsperiode bestellingen kunt plaatsen bij uw leverancier(s). Tevens wordt hiermee uw financiële administratie ontlast en profiteert u van schaalvoordelen door de apparatuur te bundelen in één overeenkomst.

Grip op budgetten & assets in de EnquireNow Client Portal

Bij aanvang van de overeenkomst krijgt u toegang tot de EnquireNow Client Portal. Hierbij ziet u direct hoeveel budget er nog is om te investeren binnen de afgesproken kaders. Naast het investeringsbudget heeft u in de EnquireNow Client Portal eveneens de mogelijkheid om alle assets in te zien welke wij voor u zullen registreren. Lees hier meer over de EnquireNow Client Portal.

Onze oplossingen voor IT-apparatuur

IT-lifecycle management nieuw

Device as a Service (DaaS IT Now)

Bij DaaS IT Now (Device as a Service) nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Groeifinanciering

Groeifinanciering

Met de groeifinanciering van ProfLease beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

Telecom leasen

Projectfinanciering

Heeft u een groot investeringsproject welke in fases uitgerold gaat worden? Met een projectfinanciering stellen wij u voor een bepaalde periode een budget ter beschikking waaruit alle aankopen gedaan kunnen worden.

Digital Change Option

Financiering met wisseloptie

Weet u op voorhand wat de hoogte van de investering zal zijn? Dan is onze financiering met wisseloptie de meest geijkte oplossing. Daarnaast heeft u tijdens de overeenkomst altijd de mogelijkheid om apparatuur te vernieuwen.

EnquireNow Client Portal

EnquireNow Client Portal (Asset Management)

Bij iedere financieringsovereenkomst krijgt u standaard toegang tot onze EnquireNow Client Portal. Zowel financiële als technische informatie over de apparatuur, alles overzichtelijk in één dashboard.

Veel gestelde vragen over scanners leasen

Scanner leasen
Het aanvragen van een lease voor scanners is mogelijk met een minimum investeringsbedrag van € 20.000 exclusief btw.

Nee, dat is niet nodig. Mastercom ondersteunt een aantal facetten van de ICT-lifecycle, te beginnen met het ondersteunen van de aankoop. Met onze projectfinanciering stellen wij u een budget ter beschikking gelijk aan de omvang en duur van het project. Mastercom verzamelt alle facturen en betaalt na uw goedkeuring de leverancier(s) uit. Meerdere leveranciers, geen probleem! Project afgerond? Dan gaat de lease van start.

Dat hangt af van het type en de economische levensduur van de scanners. Gebruikelijke looptijden voor scanners zijn 24, 36, 48 en 60 maanden..

Enkele voorbeelden van scanners

Hoe werkt leasen bij Mastercom?

Een IT financiering betreft maatwerk. Afhankelijk van uw organisatie, de aard en omvang van de investering werken wij voor u een passend voorstel uit. Bij grote investeringen komen wij graag bij u langs op locatie. Neem gerust contact met ons op of vraag direct uw lease aan.

1
2
3
4
5

Lease aanvragen

Heeft u nieuwe scanners op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €20.000 (exclusief btw) een lease aan, dan zorgen wij voor een maatwerk leaseoplossing die als gegoten past bij uw onderneming.

Financiële check

Heeft u een lease aangevraagd? Voor investeringsbedragen tot €250.000 kunnen wij direct een financiële toetsing uitvoeren op het doorgegeven KvK-nummer. Zo weet u direct of het mogelijk is om de lease te realiseren.

Ontvang een passend voorstel

Is er een positieve financiële grondhouding? Uiteraard komen wij u dan graag persoonlijk bezoeken om een maatwerk voorstel uit te werken zodat deze naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Bestel de apparatuur

Gaat u akkoord met het leasevoorstel? Dan versturen wij de leaseovereenkomst digitaal naar u toe zodat u deze snel en eenvoudig kunt ondertekenen. Zoals u gewend bent kunt u vervolgens zelf de apparatuur binnen het leasebudget bestellen bij de leverancier(s) van uw keuze.

Aan de slag

Heeft u uw scanners volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe machine.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Maas International logo
Leeuwendaal
Planon software logo
Provalliance nederland
Eurofins agro
GVT logo

Hoe kunnen we u verder helpen?

Laat u adviseren door onze expert

Charles is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor scanners. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Direct een lease aanvragen

Heeft u nieuwe scanners op het oog en wilt u deze in de lease onderbrengen? Vraag dan voor investeringen vanaf €20.000 direct uw lease aan.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.