Ma – vrij 08:30 – 17:30

Oplossingen

IT-lifecycle management nieuw

Device as a Service (DaaS IT Now)

Bij DaaS IT Now (Device as a Service) nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Groeifinanciering

Groeifinanciering

Met de groeifinanciering van Mastercom beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

Telecom leasen

Projectfinanciering

Heeft u een groot investeringsproject welke in fases uitgerold gaat worden? Met een projectfinanciering stellen wij u voor een bepaalde periode een budget ter beschikking waaruit alle aankopen gedaan kunnen worden.

Digital Change Option

Financiering met wisseloptie

Weet u op voorhand wat de hoogte van de investering zal zijn? Dan is onze financiering met wisseloptie de meest geijkte oplossing. Daarnaast heeft u tijdens de overeenkomst altijd de mogelijkheid om apparatuur te vernieuwen.

EnquireNow Client Portal

EnquireNow Client Portal (Asset Management)

Bij iedere financieringsovereenkomst krijgt u standaard toegang tot onze EnquireNow Client Portal. Zowel financiële als technische informatie over de apparatuur, alles overzichtelijk in één dashboard.

icons8-accountant-100.png

Vendor Lease

Als fabrikant, distributeur of reseller van digitale apparatuur, zet u altijd een extra stap voor uw klanten. Met de Vendor Lease oplossing van Mastercom biedt u hen op maat gemaakte leaseoplossingen. Laat alle leasezaken gerust aan ons over; wij zorgen voor een zorgeloze ervaring.

Ontdek onze innovatieve tools: EnquireNow

EnquireNow is het merk voor alle ontwikkelde tools van Mastercom. Met EnquireNow ondersteunen wij resellers en fabrikanten van digitale apparatuur optimaal met het genereren van leads tot het eenvoudig en snel aanbieden van een lease aan cliënten.

EnquireNow Vendor Portal

Ontwikkeld voor resellers en fabrikanten om eenvoudig en snel een lease aan te bieden aan cliënten en grip te krijgen op aanbiedingen en contracten.

EnquireNow Connect

Ontwikkeld voor resellers en fabrikanten om naadloze integraties te maken tussen ons platform en eigen systemen. Denk bijvoorbeeld aan CRM- en marketingsystemen en websites.

EnquireNow Leadgenerator (WordPress Plugin)

Ontwikkeld voor resellers en fabrikanten om op hun eigen website met behulp van een leasecalculator meer leads te genereren.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.