Ma – vrij 08:30 – 17:30

Zakelijk

Gaat u investeren in nieuwe digitale apparatuur? Met een flexibele en maatwerk financieringsoplossing van Mastercom, realiseert u lagere IT-kosten, een betere informatiebeveiliging en draagt u bij aan de circulaire economie.

Empower uw werknemers en verstevig uw concurrentiepositie met de nieuwste devices

Van architectenbureaus tot accountants, van tech-bedrijven tot andere zakelijke dienstverleners: ICT is hedendaags de ruggengraat van iedere zakelijke dienstverlener en kan daarmee als onmisbaar worden gekwalificeerd. Zonder gebruik te maken van de nieuwste devices en toepassingen is het niet eenvoudig om de concurrentie voor te blijven en de doelstellingen van de organisatie te verwezenlijken. De digitale transformatie, mobiel kunnen werken en de continue veranderende behoeften van uw klanten en partners vragen om de benodigde flexibiliteit van uw ICT-omgeving om hierop in te kunnen spelen.

Een goed doordacht device lifecycle management proces, waarbij u betaalt voor het gebruik in plaats van bezit helpt u om dit te kunnen realiseren. Zo kunnen alle werknemers in uw organisatie werken met de nieuwste devices en geeft het de zekerheid dat elk device wordt vervangen na een vooraf gedefinieerde economische levensduur, nog voordat het stuk kan gaan, te traag wordt of niet meer compatible is met essentiële software waardoor de Total Cost of Ownership maximaal gereduceerd kan worden.

Onze oplossingen voor de zakelijke sector

Charles Karsters
Charles is gespecialiseerd in financieringen voor de zakelijke markt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Welke businessdoelstellingen we samen kunnen bereiken

We horen graag wat uw uitdagingen, wensen en behoeften zijn zodat onze oplossingen naadloos aansluiten bij uw situatie.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Planon software logo
Stichting Jeugdbescherming Noord
GVT logo
Fonky Sales
Eurofins agro
Stichting Zaan Primair logo

Waarom Mastercom?

Fabrikant onafhankelijk

Mastercom is uit principe fabrikant onafhankelijk. Wij vinden dat zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Ook is het mogelijk om binnen de overeenkomst bij meerdere leveranciers te bestellen.

Kennis en expertise in IT

Met meer dan 35 jaar ervaring in IT lease en lifecycle management begrijpt Mastercom als geen ander uw uitdagingen. Door onze onafhankelijkheid zijn wij eveneens in staat om interessante restwaardes in te nemen wat resulteert in een aantrekkelijke maandprijs.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij Mastercom de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij. Wij komen dan ook graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk oplossing.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.