Ma – vrij 08:30 – 17:30

Transport & Logistiek

Gaat u investeren in nieuwe digitale apparatuur? Met een flexibele en maatwerk financieringsoplossing van Mastercom, realiseert u een concurrentievoordeel tegen lagere kosten.

Houdt uw technologie state-of-the-art, bespaar op IT-kosten en blijf uw concurrentie voor

De marges staan onder druk door de hevige concurrentie en ketenintegratie. Snelheid en lage foutmarges (lees efficiënte) zijn daarom een vereiste binnen de transport en logistiek om bestaansrecht af te dwingen. Continu investeren in nieuwe automatisering is van groot belang om de gewenste snelheid en lage foutmarges te waarborgen. Anderzijds zorgt gestandaardiseerde en up-to-date hardware voor een lagere Total Cost of Ownership, waardoor u in de regel meer marge kunt maken.

Een nog betere stroomlijning van opbrengsten en kosten

Het in kaart brengen van kosten en het rendement is een van de belangrijkste business uitdagingen binnen de logistieke dienstverlening. Een belangrijk voordeel van een abonnementsmodel op IT-apparatuur, is het nog beter stroomlijnen van opbrengsten en kosten. Omdat er een prijs per device per maand wordt berekend, is het eenvoudiger om de kosten hiervan te verbinden aan medewerker of transportmiddel. Hierdoor wordt bijvoorbeeld nog beter inzichtelijk wat een rit kost en hoeveel het onderaan de streep oplevert.

Van bezit naar gebruik: van een flexibele financieringsoplossing tot een volwaardige Device as a Service

Daarom helpen wij logistieke bedrijven te switch te maken van bezit naar gebruik, met één van onze IT lifecycle management en financieringsoplossingen. Van een Projectfinanciering tot een volwaardige Device as a Service en alles wat daartussen zit. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Onze oplossingen voor de transport en logistiek

Charles Karsters
Charles is gespecialiseerd in financieringen voor de transport en logistieke sector. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Welke businessdoelstellingen we samen kunnen bereiken

We horen graag wat uw uitdagingen, wensen en behoeften zijn zodat onze oplossingen naadloos aansluiten bij uw situatie.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Stichting Jeugdbescherming Noord
Stichting Entrea Lindenhout logo
Eurofins agro
Stichting Zaan Primair logo
Planon software logo

Waarom Mastercom?

Fabrikant onafhankelijk

Mastercom is uit principe fabrikant onafhankelijk. Wij vinden dat zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Ook is het mogelijk om binnen de overeenkomst bij meerdere leveranciers te bestellen.

Kennis en expertise in IT

Met meer dan 35 jaar ervaring in IT lease en lifecycle management begrijpt Mastercom als geen ander uw uitdagingen. Door onze onafhankelijkheid zijn wij eveneens in staat om interessante restwaardes in te nemen wat resulteert in een aantrekkelijke maandprijs.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij Mastercom de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij. Wij komen dan ook graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk oplossing.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.