Ma – vrij 08:30 – 17:30

Grip op IT en de financiën

Met de versnelde toename waarin mobiel werken door bedrijven is omarmd, zijn in datzelfde tempo een groot aantal IT en financiële uitdagingen ontstaan. Denk enerzijds aan het beschikken over voldoende budget om te investeren in nieuwe apparatuur, en anderzijds aan het inrichten, installeren, afvoeren en beheren van werkplekken. Onze oplossingen zijn bij uitstek geschikt om (weer) grip te krijgen op financiën en IT.

Investeer in nieuwe technologie wanneer dat nodig is, en niet wanneer het budget dat toelaat

Of het nu gaat om voortdurende technologische ontwikkelingen, uw groeiambities, nieuwe innovatieprojecten, veranderende klantbehoeften of mobiel werken: u wilt investeren in nieuwe technologie op het moment dat daar behoefte naar is.

Om een van bovenstaande of andere doelen te bereiken moet er budget zijn om deze investeringen te doen. Toch zijn er vaak meerdere afdelingen in de organisatie met een tekort aan IT-budget, waardoor beoogde investeringen worden uitgesteld en in het ergste geval zelfs worden afgesteld.

Zo zou het niet moeten zijn en zo hoeft het ook niet te zijn. Onze flexibele financieringsoplossingen zorgen ervoor dat u kunt investeren in de apparatuur die u nodig heeft, en niet verouderde apparatuur blijft gebruiken of apparatuur aanschaft die u zich op dat moment kunt veroorloven. Ook voor beoogde groei- en innovatieplannen zijn onze financieringsoplossingen uitermate geschikt.

Het resultaat van onze oplossingen, voor u als financieel verantwoordelijke: 

Grip op IT en de financiën met een van de volgende oplossingen:

IT-lifecycle management nieuw

Device as a Service (DaaS IT Now)

Bij DaaS IT Now (Device as a Service) nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Groeifinanciering

Groeifinanciering

Met de groeifinanciering van Mastercom beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

Telecom leasen

Projectfinanciering

Heeft u een groot investeringsproject welke in fases uitgerold gaat worden? Met een projectfinanciering stellen wij u voor een bepaalde periode een budget ter beschikking waaruit alle aankopen gedaan kunnen worden.

Digital Change Option

Financiering met wisseloptie

Weet u op voorhand wat de hoogte van de investering zal zijn? Dan is onze financiering met wisseloptie de meest geijkte oplossing. Daarnaast heeft u tijdens de overeenkomst altijd de mogelijkheid om apparatuur te vernieuwen.

EnquireNow Client Portal

EnquireNow Client Portal (Asset Management)

Bij iedere financieringsovereenkomst krijgt u standaard toegang tot onze EnquireNow Client Portal. Zowel financiële als technische informatie over de apparatuur, alles overzichtelijk in één dashboard.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.