Ma – vrij 08:30 – 17:30

Bijdragen aan de circulaire economie

Met de toenemende milieuregelgeving en rapportageverplichtingen neemt de aandacht voor duurzame bedrijfsvoering voortdurend toe. Met onze diensten kan IT bijdragen aan het bereiken van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Bespaar geld én het milieu met een goed doordacht IT-lifecycle management proces

IT zit tegenwoordig diep in onze maatschappij geworteld. Jaarlijks worden er wereldwijd 160 miljoen nieuwe laptops gefabriceerd en worden er – alleen al in de EU – dagelijks 160.000 laptops weggegooid. Maar liefst 70% van deze laptops is geschikt voor hergebruik maar wordt gewoon vernietigd. Indien dit niet verandert dan zal dit op den duur ingrijpende gevolgen hebben: overmatig gebruik van hulpbronnen, klimaatverandering, conflicten veroorzaakt door schaarste aan grondstoffen, schending van mensenrechten en milieuvervuiling. Mede hierom proberen wij met onze IT-lifecycle management oplossingen de hoeveelheid e-waste te beperken.

Hoe heeft uw organisatie op dit moment het End-of-Life proces ingericht?

Worden gebruikte devices meegegeven aan medewerkers? Verdwijnen devices in de kast? Of in het ergste geval gewoon in de afvalcontainer? Los van de veiligheidsrisico’s die dit met zich meebrengt, is dit niet wenselijk omtrent de eerdergenoemde gevolgen van E-waste. Ook uw organisatie kan haar steentje bijdragen aan een circulaire economie, zonder dat dit aan het einde van de looptijd onvoorziene kosten met zich meebrengt. Een belangrijk onderdeel van ons IT-lifecycle management proces is het veilig en duurzaam afvloeien van gebruikte apparatuur. Lees meer over hoe wij u aan de End-of-Life kunnen ondersteunen.

Oplossingen die bijdragen aan de circulaire economie:

IT-lifecycle management nieuw

Device as a Service (DaaS IT Now)

Bij DaaS IT Now (Device as a Service) nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Groeifinanciering

Groeifinanciering

Met de groeifinanciering van Mastercom beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

Telecom leasen

Projectfinanciering

Heeft u een groot investeringsproject welke in fases uitgerold gaat worden? Met een projectfinanciering stellen wij u voor een bepaalde periode een budget ter beschikking waaruit alle aankopen gedaan kunnen worden.

Digital Change Option

Financiering met wisseloptie

Weet u op voorhand wat de hoogte van de investering zal zijn? Dan is onze financiering met wisseloptie de meest geijkte oplossing. Daarnaast heeft u tijdens de overeenkomst altijd de mogelijkheid om apparatuur te vernieuwen.

EnquireNow Client Portal

EnquireNow Client Portal (Asset Management)

Bij iedere financieringsovereenkomst krijgt u standaard toegang tot onze EnquireNow Client Portal. Zowel financiële als technische informatie over de apparatuur, alles overzichtelijk in één dashboard.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.