Ma – vrij 08:30 – 17:30

Financiering met wisseloptie

Altijd de nieuwste digitale apparatuur met onze flexibele wisseloptie

Financiering met wisseloptie

Waarom een Financiering met wisseloptie?

Transparante en voorspelbare kosten

Met onze Financiering met wisseloptie heeft u veel meer grip op budgetten en kosten. In tegenstelling tot koop bent u in staat om de IT-kosten op voorhand te plannen.

Lagere werkdruk IT-afdeling

Doordat iedereen kan werken met nieuwe en betrouwbare apparatuur heeft uw IT-afdeling minder stress en spanning op het gebied van ondersteuning en onderhoud.

Altijd budget om te investeren

Met onze Financiering met wisseloptie kunt u investeren in nieuwe IT-apparatuur wanneer dat nodig is, en niet wanneer het budget dat toelaat.

Welke businessdoelstellingen we samen kunnen bereiken

We horen graag wat uw uitdagingen, wensen en behoeften zijn zodat onze oplossingen naadloos aansluiten bij uw situatie.

Wat is een Financiering met wisseloptie?

In een dynamische bedrijfsvoering verandert alles continu, inclusief de IT-apparatuur die u nodig heeft om uw werkzaamheden efficiënt uit te voeren. Daarom bieden wij in onze overeenkomsten standaard een wisseloptie aan. Hiermee kunt u gedurende de looptijd van de overeenkomst te allen tijde besluiten om uw apparatuur te vernieuwen. U bepaalt zelf het moment waarop u hiervan gebruik wilt maken. Aan het einde van de overeenkomst bieden wij u de flexibiliteit om te kiezen: de apparatuur retourneren, verder huren of vervangen. Na gebruik halen de oude apparatuur voor u op en zorgen voor een duurzame afhandeling. Deze wisseloptie is prima te combineren met onze Projectfinanciering waar er periodiek een budget ter beschikking wordt gesteld om aankopen uit te betalen.

De voordelen van een Financiering met wisseloptie

Behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om over werkkapitaal te beschikken. Waarom zou u uw cash vastzetten in equipment die in waarde afneemt, terwijl u dit ook voor zaken als personeel, verduurzaming en digitalisering kunt gebruiken? Met onze Financiering met wisseloptie behoudt u uw werkkapitaal voor dit soort zaken.

Profiteer op voorhand van een lagere maandprijs

Na de gebruiksperiode heeft de apparatuur vaak nog een restwaarde. ProfLease houdt hiermee rekening door deze waarde te verwerken in de maandelijkse huurprijs, wat leidt tot een voordeliger maandelijks tarief. Het risico van de restwaarde ligt volledig bij ProfLease, waardoor u direct geniet van een gunstiger maandtarief.

Tussentijds upgraden met onze wisseloptie

Mastercom begrijpt dat investeren in vernieuwing een must is en biedt daarom mogelijkheid om tussentijds apparatuur te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ apparatuur. Bij onze Financiering met wisseloptie bepaalt u zelf of u gebruik maakt van deze optie.

Waarom Mastercom?

Fabrikant onafhankelijk

Mastercom is uit principe fabrikant onafhankelijk. Wij vinden dat zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Ook is het mogelijk om binnen de overeenkomst bij meerdere leveranciers te bestellen.

Kennis en expertise in IT

Met meer dan 35 jaar ervaring in IT lease en lifecycle management begrijpt Mastercom als geen ander uw uitdagingen. Door onze onafhankelijkheid zijn wij eveneens in staat om interessante restwaardes in te nemen wat resulteert in een aantrekkelijke maandprijs.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij Mastercom de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij. Wij komen dan ook graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk oplossing.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Maas International logo
Stichting Jeugdbescherming Noord
GVT logo
Belvilla logo
Stichting Zaan Primair logo

Hoe kunnen we u verder helpen?

Laat u adviseren door onze expert

Meer weten over de mogelijkheden van Financiering met wisseloptie? Neem dan gerust contact op met onze IT-lease expert.

Plan een adviesgesprek

Wilt u investeren in nieuwe IT-apparatuur? Plan dan een gratis adviesgesprek en wij komen graag bij u langs om u te adviseren in een passende oplossing.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.