Ma – vrij 08:30 – 17:30

Onderwijs

Gaat u investeren in nieuwe digitale apparatuur? Met een flexibele en maatwerk financieringsoplossing van ProfLease, realiseert u lagere IT-kosten, een betere informatiebeveiliging en draagt u bij aan de circulaire economie.

Samen de beste resultaten behalen door digitaal onderwijs optimaal te faciliteren tegen een vast bedrag per maand.

Het basisonderwijs, middelbaaronderwijs en hoger onderwijs heeft een belangrijke taak om leerlingen en studenten zo goed mogelijke voor te bereiden op de digitale wereld van vandaag én morgen. Onder andere uitdagingen op het gebied van gepersonaliseerd onderwijs, de beste resultaten halen en de continuïteit van het onderwijs waarborgen kunnen het hoofd geboden worden als docenten en leerlingen optimaal worden uitgerust. Denk aan de inzet van tablets en digitale borden, maar ook van laptops en smartphones. De flexibiliteit om adequaat in te kunnen spelen op veranderingen in het onderwijs vraagt continue om kostbare investeren in nieuwe ICT-apparatuur, terwijl daar niet altijd budget voor is.

Zo zou het niet moeten zijn en zo hoeft het ook niet te zijn. Met een goed doordacht IT-lifecycle management proces waarbij u betaalt voor het gebruik van de apparatuur, kunt u blijven investeren zonder dat budgetten dit beperken. Voor alle apparatuur die niet meer wordt gebruikt verwijdert ProfLease alle aanwezige data en maakt deze gereed voor hergebruik. Zo kunnen ook doelstellingen die uw instellingen heeft voor wat betreft de circulaire economie gerealiseerd worden. Lees hieronder meer over onze oplossingen.

Onze oplossingen voor onderwijsinstellingen

Charles Karsters
Charles is gespecialiseerd in financieringen voor het onderwijs. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Welke businessdoelstellingen we samen kunnen bereiken

We horen graag wat uw uitdagingen, wensen en behoeften zijn zodat onze oplossingen naadloos aansluiten bij uw situatie.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Gemeente Amsterdam
Stichting Jeugdbescherming Noord
Fonky Sales
Stichting Entrea Lindenhout logo
Eurofins agro

Onze oplossingen voor het onderwijs

IT-lifecycle management nieuw

Device as a Service (DaaS IT Now)

Bij DaaS IT Now (Device as a Service) nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Groeifinanciering

Groeifinanciering

Met de groeifinanciering van ProfLease beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

Telecom leasen

Projectfinanciering

Heeft u een groot investeringsproject welke in fases uitgerold gaat worden? Met een projectfinanciering stellen wij u voor een bepaalde periode een budget ter beschikking waaruit alle aankopen gedaan kunnen worden.

Digital Change Option

Financiering met wisseloptie

Weet u op voorhand wat de hoogte van de investering zal zijn? Dan is onze financiering met wisseloptie de meest geijkte oplossing. Daarnaast heeft u tijdens de overeenkomst altijd de mogelijkheid om apparatuur te vernieuwen.

EnquireNow Client Portal

EnquireNow Client Portal (Asset Management)

Bij iedere financieringsovereenkomst krijgt u standaard toegang tot onze EnquireNow Client Portal. Zowel financiële als technische informatie over de apparatuur, alles overzichtelijk in één dashboard.

Waarom Mastercom?

Fabrikant onafhankelijk

Mastercom is uit principe fabrikant onafhankelijk. Wij vinden dat zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Ook is het mogelijk om binnen de overeenkomst bij meerdere leveranciers te bestellen.

Kennis en expertise in IT

Met meer dan 35 jaar ervaring in IT lease en lifecycle management begrijpt Mastercom als geen ander uw uitdagingen. Door onze onafhankelijkheid zijn wij eveneens in staat om interessante restwaardes in te nemen wat resulteert in een aantrekkelijke maandprijs.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij Mastercom de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij. Wij komen dan ook graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk oplossing.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.