Overwegingen voor een IT-vernieuwingsstrategie

Deze whitepaper is ervoor bedoeld om organisaties te ondersteunen bij het kiezen van een goed doordachte IT-vernieuwings- en financieringsstrategie.
Overwegingen voor een IT-vernieuwingsstrategie - whitepaper
Na het lezen van de whitepaper, weet u:
6 redenen waarom IT-vernieuwing van cruciaal belang is voor uw organisatie;
Wat de huidige IT-vernieuwingsstrategie van uw organisatie is en wat daarbij de grootste uitdagingen zijn;
Welke IT-vernieuwingsstrategie mogelijk beter aansluit bij uw organisatie;
Hoe regelmatig devices vernieuwd moeten worden;
Wat het effect is van up-to-date devices op de productiviteit en motivatie van werknemers;
Hoe uw collega’s een proactieve IT-vernieuwingsstrategie ervaren als deze is doorgevoerd.

Het belang van een goede IT-vernieuwingsstrategie

Hanteert uw organisatie op dit moment al een IT-vernieuwingsstrategie? Of worden devices pas vervangen op het moment dat ze stuk zijn? Als dat het geval is, leggen we graag nader aan u uit wat voor ingrijpende gevolgen dat kan hebben voor uw organisatie.

Indien er nog geen IT-vernieuwingsstrategie is doorgevoerd:

Stelt u zich eens voor: zittend aan uw bureau, mopperend omdat de computer er een eeuwigheid over lijkt te doen om de internetbrowser te openen. Plotseling heeft de computer kuren en loopt volledig vast. In een oogwenk zijn alle belangrijke bestanden van de afgelopen maanden verdwenen en zit uw organisatie plotseling opgezadeld met onvoorziene kosten voor de aanschaf van nieuwe apparatuur.

Frustratie, stress en een ontevreden gevoel, het is allemaal niet bevorderlijk voor de werksfeer. Ook uw werkgever heeft hier last van; buiten de financiële implicaties van het vervangende apparaat was de oude computer al een enorme last, nog voordat het stuk ging. Waarom dit het geval is?

Dat bespreken we in de whitepaper:

In deze whitepaper leggen wij het belang van een consistent vernieuwde ICT-omgeving uit. Evenals (knel)punten van aandacht bij het plannen van een digitale transformatie en de voordelen van IT-vernieuwing voor de verschillende afdelingen binnen uw organisatie.

Ook bij tientallen andere organisaties is IT-vernieuwing een grote uitdaging en hebben daarom deze whitepaper gedownload.
Overwegingen voor een IT-vernieuwingsstrategie - whitepaper
IT-equipment

Meer van dit soort artikelen ontvangen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en krijg van Bram de laatste kennisartikelen, klantverhalen en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.