Het verhaal van de

leaseboutique.

In een wereld die snel digitaliseert, verdwijnt het echte menselijke contact steeds meer naar de achtergrond.

Zelfs in de financiële wereld, waar persoonlijke service ooit koning was, hebben standaardisatie en geautomatiseerde processen de overhand gekregen.

Deze trend heeft geleid tot een toenemende behoefte aan​ persoonlijke interacties en op maat gemaakte oplossingen.

Precies hier biedt de aanpak van de leaseboutique een frisse wind, door deze behoefte te beantwoorden met een sterke nadruk op persoonlijke service en maatwerk, en zo een contrast te vormen met de wereld van standaardoplossingen.

De filosofie van de leaseboutique is er daarom een van toewijding, specialisatie en persoonlijke aandacht.

Het is een verhaal van een bedrijf dat ervoor kiest om niet alles voor iedereen te zijn, maar alles voor sommigen.

Echter, de filosofie van de leaseboutique gaat verder dan alleen specialisatie.

Het draait allemaal om de relatie met de klant.

In de wereld van de leaseboutique is elke klant uniek, met eigen verhalen, uitdagingen, en dromen.

Hier worden klanten niet gezien als nummers, maar als partners op een gezamenlijke reis.

De leaseboutique gelooft in het bouwen van langdurige relaties, waarbij elke interactie is afgestemd op de individuele behoeften en doelstellingen van de klant.

En dat is precies de filosofie die wij - de mensen van de ProfLease Group - willen uitdragen. Daarom is onze visie:

Wij zijn geen standaard leasefabriek, maar een gespecialiseerde leaseboutique.

Scroll naar beneden om ons verhaal te lezen.

Aangenaam, wij zijn de ProfLease Group.

Nieuwe organisatie structuur

In lijn met onze leaseboutique filosofie hebben we per 1 maart 2024 daarom een belangrijke herstructurering binnen onze organisatie doorgevoerd. Dit initiatief, gericht op het verfijnen van onze expertise en het verbeteren van onze dienstverlening, stelt ons in staat om nog beter aan te sluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. Deze vernieuwde organisatiestructuur omvat:

Rutger Hoogbergen (nieuw) - groene achtergrond

Rutger Hoogbergen

MediLease Nederland B.V.

Bij MediLease zijn we sinds 1985 de vertrouwde leasepartner voor zorgprofessionals. Wij specialiseren ons in het leasen van medische apparatuur voor diverse sectoren, waaronder tandheelkunde, privéklinieken, fysiotherapie, oogheelkunde, huidklinieken en ziekenhuizen.

We ondersteunen zorginstellingen bij het investeren in de nieuwste technologieën, door financiële oplossingen op maat te bieden die passen bij hun unieke behoeften met als ultiem doel de zorg iedere dag een beetje beter te maken.

Ralf timmers

Ralf Timmers

ProfLease Equipment B.V.
ProfLease logo

Wij bij ProfLease richten ons volledig op equipment lease, met een sterke focus op de industriële sector. Van hout- en metaalbewerkingsmachines, tot verpakkingsmachines en robots.

Ons doel is om succesvolle groei en innovatie mogelijk te maken voor onze klanten én partners. Dit bereiken we door het aanbieden van flexibele en op maat gemaakt leaseoplossingen, waardoor zij optimaal kunnen profiteren van de nieuwste machines, terwijl wij de zorgen voor hen uit handen nemen.

Financiering met wisseloptie

Charles Karsters

Mastercom ProfLease B.V.

Bij Mastercom bieden we maatwerk IT lifecycle management en financieringsoplossingen voor de zorg, overheid, onderwijs en de zakelijke sector.

Wij geloven in een duurzame wereld waarin organisaties toegang hebben tot de nieuwste digitale technologie wanneer dat nodig is, en niet wanneer het budget dat toelaat. Enerzijds om de productiviteit en motivatie van werknemers te waarborgen, anderzijds om beveiligingsricio’s te minimaliseren en de Total Cost of Ownership te verlagen.

Dit omvat een optimaal ingericht proces van verkrijgen, gebruiken, afvloeien en beheren van IT-apparatuur. Wij nemen alle zorgen voor hen uit handen – geheel in lijn met de circulaire economie – tegen een vast bedrag per maand.

En bij een nieuwe organisatiestructuur, hoort natuurlijk ook een nieuwe...

...locatie!

Per 2 april 2024 hebben we onze intrek genomen in de iconische Van Lanschot toren te Den Bosch, een verhuizing die zowel onze filosofie, ambitie en groei visueel onderstreept. Kom je binnenkort ook langs?

Ons bezoekadres:

Leonardo da Vinciplein 60
5223DR ‘s-Hertogenbosch

Ga terug naar het begin.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.