Vendor Lease brochure

Als IT lease boutique horen we graag wat uw ambities en uitdagingen zijn. Met onze expertise, kennis en ervaringen zullen we een maatwerk Vendor Lease programma voor u opzetten, zodat we gezamenlijk uw gewenste doelstellingen kunnen bereiken. Download de Vendor Lease brochure om te zien hoe het proces in zijn werk gaat.
Vendor Lease Brochure Mastercom
Na het lezen van de brochure weet u onder andere het volgende:
Wat is Vendor Lease?
De voordelen van Vendor Lease
Wat u van Mastercom mag verwachten
Hoe het proces in zijn werk gaat
Meer over de EnquireNow Tools

Wat is Vendor Lease?

We spreken over Vendor Lease wanneer er een lease tot stand komt met tussenkomst van een derde partij, zoals bijvoorbeeld reseller of fabrikant van de apparatuur. Zo is het gebruikelijk dat de cliënt vraagt naar de financieringsmogelijkheden bij de leverende partij.

Wat zijn de voordelen van Vendor Lease?

  • Meer verkoop: Maakt het aanschaffen van uw apparatuur laagdrempeliger door het aanbieden van lease.
  • Betere marges: Bij lease is er minder focus op het investeringsbedrag, wat meer ruimte biedt voor additionele diensten met betere marges.
  • Grip op apparatuur en cliënten: Met lease kunt u de controle behouden over besluitvorming en toekomstige vervangingen.

Download de Vendor Lease brochure

Wilt u uitgebreidere informatie over Vendor Lease, over de voordelen en wat u van Mastercom mag verwachten? Download dan de Vendor Lease brochure.

Wilt u ook meer omzet en marge realiseren? Download dan de brochure over Vendor Lease van Mastercom.
Vendor Lease Brochure Mastercom
IT-equipment

Meer van dit soort artikelen ontvangen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en krijg van Bram de laatste kennisartikelen, klantverhalen en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.